Foto

Kom og oplev dejlige øjeblikke på Ebeltoft Fiskerihavn.

Havnen summer og syder af historie samt masser af dejlig atmosfære.

Oplev den unikke fiskerihavn, der fortsat danner ramme for flere af de aktive fiskebåde her i Ebeltoft. Desuden finder du på havnen mange ældre og spændende både, der hver for sig kan fortæller deres historie.

I den gamle Toldbygning, mellem lystbådehavnen og fiskerihavnen, har vi nu fået indrettet "det Lille Museum". Til dette museum har vi glædeligt fået lov til at udstille Jakob Vedsteds historiske beretning om Ebeltoft,op gennem tiderne til stor glæde for de mange museumsgæster, der allerede har besøgt vores museum. 

Selvom museet til tider kan forekomme trangt (særligt ved besøg af mere end 3 museumsgæster på én gang) - så har vi, modsat mange andre museer, masser af plads til historiske beretninger, skildringer, begivenheder, anekdoter osv. fra Ebeltoft og opland.

Så skulle du evt. ligge inde med billedemateriale, historiske indslag eller noget helt andet spændende fra Ebeltoft havn's historie, så er du meget velkommen til at indlevere dette til havnekontoret, så det kan indgå i "det Lille Museum's" permanente udstilling til glæde for så mange som muligt.

En lille kuriosum er, at der er gratis adgang  til museets igangværende flotte udstilling i havnekontorets åbningstid.

Velkommen.